top of page
Zoeken

campagne voorbereiden voor lijst van de burgemeester

Gisteren namen we een vliegende start voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Onze kandidaten van lijst van de burgemeester kwamen langs in de Galgestraat bij Belleza (salon van Nathalie Hellinckx) om hun portret te laten nemen voor de affiches. Fotograaf van dienst: Tibo Ceulers (student ondernemer in 2020) Foto, video, social media & 360°/3D • PIC@MEDIA Productiehuis (picatmedia.be) en zijn assistent Ruben.


Het is nog eventjes wachten op het resultaat want we laten iedereen eerst hun 3 stemmen (Europa, federaal parlement en Vlaams Parlement) uitbrengen op 9 juni.


In oktober mag ik vanop de tweede plaats mee de lijst trekken met onze burgemeester Maarten Mast. Ons team is een gezonde mix van blijvers met de nodige bestuurservaring in gemeenteraad en bijzonder comité sociale dienst en adviesraden, en ook nieuwkomers die staan te popelen om hun bijdrage te leveren voor een Merchtem waar iedereen graag werkt, winkelt, woont en wil zijn.


Hieronder enkele sfeerbeelden van onze zondag



Afsluiten van het fijne weekend deed ik ook in Peizegem, bij mijn petekind Otis. Een verjaardag vieren (drie weken later) is superleuk! We vierden het samen in de tuin met een zalig zonnetje. Dat geeft energie voor de volgende week!


Fijne werkdag allemaal!


Julie

Plaats 5 Open VLD

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page